Geluksbrieven

Warme woorden

Wat valt er bij jou op de deurmat? Bij mij is het meestal reclame, iets van de belastingdienst of andere formele post. Mijn hart springt op bij kaartjes en brieven. Niet voor niks heeft het Ministerie op haar brievenbus de sticker “More loveletters please”.

Neem eens de tijd om iemand een mooie brief te sturen. Een loflied, een complimentenregen, een hart onder de riem!

Denk er eens over na tijdens een wandelen en schrijf jouw brief in onderstaand formulier. Dan krijg je jouw brief terug op het briefpapier van het Ministerie van Geluk. Het leukste is nog als de ontvanger eerst nog niet weet dat het van jou is!

Wil je nog iets extra’s? Laat dan het Ministerie van Geluk jouw brief versturen. De brief gaat dan in een speciale Geluksenvelop en wordt verzonden met een Gelukspost-zegel. Hoe dat eruit ziet, zie je op deze pagina!

Veel schrijf plezier en voorpret 🙂

Bestel een officiële Geluksbrief!

Wil je dat het Ministerie de brief verstuurt? Dat kan! Maak de brief hier met het formulier hieronder en voeg de .pdf toe aan de bestelling. Ik neem dan even contact met je op over de details (wanneer de brief verzonden moet worden, of er nog iets extra’s nodig is, etc.) en dan maken we er met elkaar iets leuks en dierbaars van voor wie jij op het oog hebt!

Echt! Ik kan je verzekeren! Dit levert mooie verhalen op, want hoe leuk is het om onverwacht echte post te krijgen van het Ministerie van Geluk?!

Gelukszegel en envelop

Op de speciaal voor het Ministerie ontworpen Gelukszegel staat natuurlijk de uil. Daaronder staat “Gelukspost” en in grijze letters wordt “Gelukspost” herhaalt op de achtergrond. Dat je het maar zeker weet!

Op de envelop staat in een slinger geschreven: “Vergeet niet gelukkig te zijn”.
Ik vind dat zo’n bijzondere zin, want door alle gedoe in het leven vergeten we dat nog wel eens.

Maak een Geluksbrief


Een voorbeeld

 

Zelf printen

Zoals je zult zien is de Geluksbrief helemaal tot aan de rand gevuld aan de bovenkant. Als je zelf de Geluksbrief print krijg je het mooiste resultaat wanneer je “randloos” print.

Als je niet goed weet hoe dat werkt, Google dan even op de naam van jouw printer in combinatie met “randloos printen”. Het is niet ingewikkeld hoor. Je moet alleen net even weten welke vakje je moet aanvinken voor jouw printer en op Mac en Windows werkt het net even anders.