Lichtvoetig en diepzinnig

In 2014 heb ik het Ministerie van Geluk, Welbevinden en Plezier opgericht. De aanleiding was eenvoudig: vrijwel dagelijks stromen er nieuwe ideeën door m’n hoofd. Dat is heel inspirerend, maar dat had als nadeel dat het zo abstract bleef. Ik richtte het Ministerie op om een focus te leggen en enkel ideeën concreet te maken.

En zo begon ik met papier scheppen en het maken van Moties van Vertrouwen. En mijn passie voor schrijven kreeg voeding in het schrijven van Geluksbrieven. En simpelweg door hiermee te spelen kwamen er steeds weer nieuwe, mooie mensen op mijn pad.

Ik maakte in 2016 op verzoek de landkaart “Op weg naar geluk” en daar volgde dan weer andere opdrachten uit. Dan begon ik te spelen met een 3d-printer en tingieten: de geluksmunt. Met mijn passie voor pelgrimeren bloeide het Gelukkigerwijspad op in 2017.

In een notendop

Voor jou

Ondertussen groeide en groeide de Camini. Tijdens een van de retraite weekenden in klooster Huissen werd ik in contact gebracht met de ideeën van het Struinpad. Het duurde tot 2020 tot ik het concept en vormgeving uitgewerkt had tot een levensvatbare wandelroute.

En zo rolde het door. In 2018 besloot ik uit loondienst te gaan en 100% zelfstandig ondernemer te worden. Een heerlijke keuze. Ik bleef me verdiepen in vormgeving, web development, het maken van video’s en animaties, het verzorgen van podcasts.

En nu, op deze site, vind je voorbeelden, projecten en inspiratie verdeeld over 4 thema’s. Die ook natuurlijk onderling verbonden zijn. Het gaat over bewegen en bezinnen, over het delen van geluk, over het zorgen met en voor elkaar en het uitstippelen van routes binnen complexe vraagstukken