Zorg en steun

Mijn passie voor sociale vraagstukken en mijn deskundigheid ontmoeten elkaar in onze gezamenlijke droom: betekenisvolle oplossingen bieden!  Met meer dan 60 publicaties en een rijke ervaring als projectleider, auteur, onderzoeker en trainer zet ik me in om professionals te ondersteunen met concrete wat-werkt kennis, toegankelijke trainingen, en innovatieve oplossingen.

Graag ontdek ik samen met jou hoe we creatieve aanpakken kunnen maken en gebruiken om de brug tussen de leefwereld en systeemwereld te bouwen.

 

Schrijven

Mijn pen is krachtig en veelzijdig. Steeds met als doel om begrip en betrokkenheid bij belangrijke sociale vraagstukken te verhogen. Dat vind ik net zo belangrijk bij een toegankelijk, kort (web)artikel als een doorwrocht, complex onderzoeksrapport. 

Onderzoek & analyse

Mijn onderzoek gaat over de verhalen achter de cijfers en feiten. Wat zijn de onderwerpen en perspectieven waar we niet zo snel aan denken? Hoe horen we de verhalen van mensen zodat we echt weten zij nodig hebben en hoe we dat met elkaar kunnen realiseren Ik ben gespecialiseerd in het vertalen van ingewikkelde vraagstukken naar duidelijke, bruikbare inzichten en oplossingen die direct bruikbaar zijn in de praktijk.

Media en materiaal

Graag breng ik mijn verschillende kwaliteiten met elkaar in contact. Een artikel verrijk ik met een paar filmpjes, voor een brochure verzorg ik ook de vormgeving, vanuit een adviesrol ontwerp ik een serie animaties en video’s, als aanvulling in een traject ontwerp ik een e-learning, of bij een lezing lever ik ook een podcast. Het is fijn en gemakkelijk om deze producten als bundel aan te kunnen bieden.

Projectleiding

Geen project is te groot of te klein. Ik breng een schat aan ervaring in het leiden van uiteenlopende projecten, van initiatieven op buurtniveau tot grote, meerjarige nationale of internationale programma’s. Rode draad: elk project pak ik aan met dezelfde zorg en aandacht, met het doel om concrete resultaten te bereiken en een positieve impact te maken. 

Advies

Mijn advies is gebaseerd op jarenlange ervaring en diepgaand onderzoek, en is altijd op maat gemaakt om aan specifieke behoeften te voldoen. Samen ontrafelen we het vraagstuk en ik ben er om bij te dragen aan praktische en effectieve oplossingen.

Training en workshop

Met elkaar leren en ontwikkelen vind ik bijzonder om te mogen doen. Van korte workshops, tot hybride trainingen: ik denk en doe graag mee bij elke stap van concept naar ontwerp, naar maken en uitvoeren. Ik heb jarenlange ervaring in het verzorgen van trainingen, lesdagen of weekendretraites.

Dit kan ik voor je doen