Yoga & Tai Chi

Workshops, groeps- & privéles

De diepte in op een laagdrempelige manier. In mijn lessen ligt de nadruk op vloeiend bewegen op het ritme van jouw ademhaling. Zacht en krachtig, binnen jouw grenzen. Om zo op een vrolijke en tintelende manier te herstellen van een drukke dag.

Sinds 1999 verdiep ik me in bezinning door beweging. Eerst door enkele jaren Aikido te beoefenen, later kwam Tai Chi daarbij. Daar heb ik de docentenopleiding van gevolgd. Van 2002-2005 had ik een kleine Tai Chi school: Studio Lekker Los. In 2020 heb ik de docentenopleiding voor Dru Yoga afgerond.

Met plezier verzorg ik workshops, retraites, groepslessen of privélessen.

 

Workshop

Wil je een uurtje? Een dagdeel? Een dag? Het kan allemaal. Graag maken we de workshop samen op maat. Enkele elementen:

  • Een lezing over bewegen en bezinnen, afgestemd op specifieke vraagstukken.
  • Eén les van 1 a 1,5 uur of juist blokken van 45 minuten met toelichting tussendoor
  • Een combinatie met (stilte) wandelingen of wandel-methoden om inzichten te delen.

De workshops kunnen zo vormgegeven worden dat matjes, kussentjes en aangepaste kleding niet nodig zijn! En oefeningen worden altijd aangepast aan de mogelijkheden van de deelnemers. Buiten of binnen, maar net wat passend is! Kortom: als je wilt bezinnen en bewegen, laten we dan samen deze puzzel leggen.

Interesse?

Heb je interesse in een workshop? Wil je eens samen brainstormen over wat het beste bij jou past of heb je al een concreet verzoek? Neem van harte contact met mij op!

Deze organisaties gingen jou voor…

YogaCentrum Amersfoort

Ik ben verbonden aan YogaCentrum Amersfoort. Het centrum is een kleinschalige studio in de Middeleeuwse binnenstad. Het staat bekend om z’n persoonlijke aandacht, doordachte lesopbouw en gezelligheid. YogaCentrum was ooit, zo’n 50 jaar geleden, de eerste aanbieder van yogalessen in Amersfoort. 
 

Retraite

Geniet enkele dagen van de
ontspannende, zachte vormen van Tai Chi.
De eenvoudige bewegingen brengen
lichaam en geest tot rust,
zodat er nieuwe ruimte ontstaat en je
herboren het klooster weer verlaat.