Winkel

KabbelPost

30
€4,50
Op voorraad
1
Productgegevens

In het jaar nul kregen Romeinse soldaten die gelegerd waren in Engeland het voor elkaar om brieven te sturen naar hun familie in Rome. Ze gaven de brieven mee aan handelaren en via een fijnmazig netwerk kabbelden deze brieven naar hun bestemming.

Dat moet toch ook lukken in de 21e eeuw! Help een brief rustig kabbelend richting haar eindbestemming. Het idee is simpel: krijg je KabbelPost? Geef de brief aan iemand die net iets dichterbij de eindbestemming woont dan jij. Dat kan een vriend, familielid of collega zijn. Scan de QR-code en laat oude website een berichtje (en misschien wel een foto?) achter. Woon jij in de stad van bestemming? Dan is het leuk als je de brief persoonlijk wilt bezorgen.

Bij het bestellen van deze brief krijg je een mail waarin we vragen om het adres van de ontvanger, vervolgens krijg je een pdf toegestuurd zoals op de foto te zien is, waarop een QR-code staat die je naar jouw persoonlijke webpagina stuurt. Hier kunnen mensen die de brief door-berzorgen een berichtje en een foto achterlaten. Ik zorg dan dat het verhaal online komt te staan. Heel leuk om uiteindelijk te delen met de ontvanger!

Bewaar dit product voor later